måndag 31 oktober 2011

Får får får

Jag och Sebe sitter och smider planer. Vi drömmer om att bygga en lång länga med Marias hönshus som förlaga. Där ska rymmas en liten butik, café och finnas utsällningsmöjligheter. Sen önskar vi oss även får som ska beta på det lilla berget bakom oss. Klart till 2016. Typ. Kommer ni? Tills dess att vi får får får vi nöja oss med att titta på de små rådjursliven som äter från våra äppelträd. Akta er för bössan söta ni. 
God måndag!

3 kommentarer:

 1. Klart jag kommer! Låter som toppenplaner ju. Vilken söt besökare ni har, vi brukar också ha ett gäng utanför fönstret emellanåt.

  Kram Elvira

  SvaraRadera
 2. Bara för det har jag fotat får i helgen ;-) älskar de små lurviga fåren.

  SvaraRadera
 3. Det låter underbart!!...klart att ni ska fullfölja era planer. Jag har haft såna planer i flera år, men skillnaden här, är att det inte händer nåt, jag är inte tillräckligt driftig vad gäller sånt och så är jag nog för gammal...just nu känns det så:((
  Fast här är ju bloggeriet väldigt positivt, man kan vädra tankar och funderingar, samtidigt som man får peppning...och det är ju inte dumt.
  Fortsätt er planering, det kommer att bli så bra, jag tror det ligger i tiden också, att folk börjar vilja ha närhet och det lite mindre tillbaka igen.
  Lycka till!
  kram lisamaja

  SvaraRadera

01 09 10