måndag 21 mars 2011

Ajabaja
Inga bullar ska förgylla min måndag. 
Inte ens ett litet pärlsockerfrö ska landa på min tunga. 
Jag är ju för en massiv fikakultur, det är jag. Men jag är också för hela byxor, inte såna som liksom går i två delar vid knäböj. Därför blir det så här tråkigt idag. 
Sen träning på tisdagar. Promenader utan ände. Liten joggingtur. Jag vet ju att det är bra, jag kommer må toppen - varför är det då så svårt att komma igång?
På måndag på måndag på måndag inte den här kanske nästa..
Nä nu kör vi va? Den här måndagen, är ni med?  
Kanske ses vi på lördag små muffins?13 kommentarer:

 1. Kör hårt, Frida! Jag sitter vid sidan av och hejar på - medan jag tar mig en fika ;)

  Ha en fin måndag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Jag är med dig, jag började idag med att ta bussen till jobbet, vilket ger en 20 minuters rask promenad från bussen till jobbet på morgonen och samma "raska" steg på eftermiddagen. Behöver ta tag i volangen kring midjan :) ..

  Ha det bra, nu kör vi!!

  Kram Elvira

  Ps. Sen på lördag kan vi få mumsa på muffins och annat gott ;)

  SvaraRadera
 3. Å så gott det ser ut. Jag hade tänkt träna ikväll, men nu kanske det blir fika istället ;-)
  Kör hårt!

  Kram Elina

  SvaraRadera
 4. Verkligen otroligt svårt att komma igång, började förra Måndagen...mitt nya liv...vägde och mätte så jag har koll....idag är det dax igen..att väga och mäta...

  SvaraRadera
 5. Samma här. Inte idag men kanske imorgon. Inte lätt när man som jag är mammaledig och sitter och fikar och tjattrar hela dagarna;)

  Heja heja, Kram

  SvaraRadera
 6. Bullarna ser ju såå goa ut...jag skulle ha svårt att låta bli :o)

  SvaraRadera
 7. Mmm, vilka bilder! Nu blev jag ju fikasugen. Jag gillar att fika men jag gillar också känslan av när man bestämt sig! Att gå in till 100% på att få bort de där fikakilona som råkat samla på sig. Fast man får inte glömma att ha en syndig dag då man faktiskt får äta precis vad man vill!

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Känner igen dilemmat.. Man får försöka hitta en balans, som inte bara är kortvarig utan som faktiskt går att leva med! Själv försöker jag promenera 1,5 mil i veckan och inte trycka i mig alltför mycket socker och onyttigheter. Har hållt på ett tag nu... Börjar äntligen se resultat. Belönar mig själv med en fika då och då (men inte lika ofta som förut)! Njut av promenader i vårsolen och ha det gott:) //Petronella

  SvaraRadera
 9. Sällan jag blir sugen på bullar, men du lyckades...!
  Heja dig!

  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 10. Jag började faktiskt efter en tid sängliggande idag :) Och vet du va,man ska unna sig en muffin efter träning,de säger min PT iaf,då bygger du muskler och kroppen samlar inte fett som skydd så länge den får av det! Kör hårt,jag är på!

  Kom ihåg att strecha,de är jag dålig på :)

  SvaraRadera
 11. Åh ja, det e så svårt att komma igång... jag kan inte säga just idag, men kanske onsdag då en nära vän värdar på Friskis här i närheten... kanske då.... :)

  Kram Ida

  SvaraRadera
 12. Vill så gärna träna men är såå dålig på att komma iväg har kort på F & S men går nästan aldrig dit. Fungerar ett par veckor och sedan kommer en svacka, behöver motivation. Bra om du grejar de!

  SvaraRadera
 13. Du skriver så underhållande Frida ;) Svårt att hålla sig från dina goda bullar, de är ju så goda.. Längtar till du öppnar cafét nu <3 I helgen blir det stugpremiär i lilla stugan för oss! Så härligt! Påskkramar Johanna

  SvaraRadera

01 09 10