onsdag 9 mars 2011Onsdag. Ut i verkstan. På bilden små stämplar som jag nästan aldrig använder och ett nytt räffelverktyg som jag nästan alltid använder.
Idag ska jag julpynta inför miljöfotograferingen imorgon. Känns ju sådär med jul men att stajla och pimpa är min melodi.


(kolla in den här fina bloggen, the happiness of style. ett inlägg om mig. och jag har inte mutat henne!)10 kommentarer:

 1. Vad kul! Och det är ju inte så konstigt att det skrivs om dig ute i världen :)

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Åhh, vilket roligt arbete du verkar ha!! Få skapa med händerna, färg och form! Gick en kurs för en massa herrans år sedan, kanske dags att testa igen:) Du gör underbara produkter!
  Ha en fin dag, Kram//Ulrica

  SvaraRadera
 3. Fina ord om dig och din kermaik. SÅ roligt!! Och jag håller med, det är en fantastisk känsla att dricka ur ett vackert hantverk istället för porslinet från stora varuhuset. Balabinamuggarna och skålarna jag köpte innan jul har fått en framstående plats i porslinsskåpet för att de är så vackra att se på och jag blir glad av dem.

  Ha en skön dag!
  Kram
  Sandra

  SvaraRadera
 4. Hantverk är och förblir något speciellt. Håller med om att det har en själ, om det nu finns ting som har det måste det vara handgjort.

  Det där fatet tycker jag är helt underbart. Först tänkte jag beställa det från dig, men jag gör ett besök hos dig i sommar istället.

  :)) LiseLotte

  SvaraRadera
 5. Hej
  Vad kul för dig du gör ju så vackra saker...
  Det är alltid roligt att stajla..
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 6. Utan att muta...ha ha ha ;-)
  Funderar på att planera sommarsemesterns turné utifrån att att stopp hos dig måste ingå, undra om C tycker det känns lika självklart, måste han väl göra eller???

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Haha, ja julpynt känns lite väl tidigt. :) Hoppas det gick bra i vilket fall!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Vilket härligt inlägg om dig och din keramik hos The happiness of style, får mig att vilja ta en tripp till din butik ännu mera.

  Kul att julpynta nu förresten, hehe.. Det blir spännande att se vad det är för projekt..

  Kram

  SvaraRadera
 9. Du får sätta på lite julmusik så att du får rätt känsla, värma lite glögg och äta några pepparkakor! Måste kännas konstigt att julpynta när man nästintill är i påskpyntet i tankarna.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 10. Jaha,så det var du som beställde snön oxå?
  Tror att du är skyldig mig fikabröd för att få ha stått ut med det här snöblasket i 2 dagar nu! ;)
  Vilken fin reklam du får,tänk det blir trångt i butiken i sommar-TOPPEN!
  Kram J & c/o

  SvaraRadera

01 09 10