tisdag 28 augusti 2012

Fat

på tork. Kavlat och drejat fat. Ska viga hela veckan åt just fat. Gillar fat. Mest såna på fot. 


 Ikväll ska jag åka till Bullvivan på vipkväll. Jag har stylat några bilder som blivit till fototapet i deras nya konditori. Ska bli kul att se! Hoppas såklart på många  smakprov..

11 kommentarer:

 1. Åh vad fina. Var förbi din butik/atelje i somras men tyvärr var det väldigt utplockat just då. Inga planer på webb-butik? :)
  /Selma

  SvaraRadera
 2. Ja en webbutik vill vi ha!!! Jag här uppe i den jämtländska kylan har inte en chans att få handla dessa fantastiska alster som jag dreglar över i din blogg :)

  SvaraRadera
 3. Åh underbara. Har en skål jag fick i födelsedagspresent som jag älskar!! Måste besöka butiken..

  SvaraRadera
 4. Så supersnygga dina fat är, blir så sugen att gå på en keramikkurs igen efter många års uppehåll. Jätteinspirerad!!Ha det gott önskar Torprosen

  SvaraRadera
 5. Väldigt fina! Imörrn ska jag på marknad i Askersund! Den du! ;)

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar blogg du har! underbara bilder & färger, fina alster & lite busig sådär...blir så glad varje gång jag är inne här.
  Bor ju "nästgårds", i Askersund, men har inte lyckats besökt din butik...Det ska bli ändring på det, måste dit & njuta av alla dina fina saker på riktigt.
  Hoppas kunna gå en kurs & inspireras...

  SvaraRadera
 7. Men Guuuud vilken fin keramik du gör!! Varför har jag aldrig sett dina grejer någonstans? Jag måste genast desperat veta var jag kan köpa dem?

  SvaraRadera
 8. Wow vilka vackra fat! Va duktig du är :)

  SvaraRadera
 9. Vilka underbara saker du tillverkar. Hamnade på din blogg av en ren slump och det är jag glad för. Fantastiskt fina bilder.

  Kram Nettan

  SvaraRadera

01 09 10