torsdag 23 augusti 2012

Höstpepp


Alltså ingen kan väl gilla att sommaren är slut. Men nu känns det i alla fall som det. Och hur tråkigt det än är så smyger höstpeppen sig på ändå. Jag vill ut i skogen med stickad tröja. Gå på kurs och lära mig typ franska. Börja på ridskola. Plaska i badhuset. Påbörja nåt enormt projekt och faktiskt tro att vi kommer bli klara till sommaren. Kläcka miljoner ganska dåliga idéer men också några bra och skriva ner dom i en bok. Fick en sån av Paula, hennes man gör så väldans trevliga almanackor och skrivböcker kolla in här.


Vad har ni för höstplaner?


8 kommentarer:

 1. Hösten är ju bra mysig om den inte regnar bort. Efter vår ganska så jobbiga sommar ska vi bara vara nu. Det behövs ibland.

  Jag beställde en kalender från det stället igår :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg almanacka! En sån vill jag ha! Hösten 2012? Slå mig till ro här på den skånska slätten... Och nästa vecka börjar keramiken! Kram!

  SvaraRadera
 3. nämään! se där! tack och bock! i höst ska min storfis börja förskolan och när min lillfis sover ska jag drejadrejadreja!! :) kram!

  SvaraRadera
 4. Hej hej, är lite kär i din keramik. Var kan jag köpa den? Har lite långt till Rönne...

  hälsningar
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det! Tyvärr säljer jag bara i egna butiken här och nu är det slutsålt för den är säsongen.. Men i maj finns det keramik igen!

   Radera
 5. Hösten är härlig på det viset, man blir sugen på nystart i många avseenden. Nu ska jag sluta fundera på om jag ska ha en sån där kalender, för det är ju klart att jag ska ha, superfin ju.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 6. Hösten är härlig med nystart : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Läcker skrivbok! Önskar dig en energirik och kreativ höst/Elisabeth

  SvaraRadera

01 09 10