söndag 5 januari 2014

Nytt år

Visst känns det skönt med nytt år! Vi har ju massor att stå i 2014. Jag och Sebastian har suttit på julledigheten och klurat på hur året ska se ut.


Utöver det har vi:
gått massor av promenader med hundarna i det här nya vintervädret som ibland känns som vår. Tagit tåget med ungarna till Stockholm och kollat in Game on på Tekniska muséet. Plockat upp min bok på Engelska ur brevlådan - fint nytt omslag och format - känns som en helt annan bok! Fick även finska och holländska översättningen men de har samma omslag som den svenska.


Kalasat en hel del och blivit suddiga även på bild. Man får så slät hy då och det är bra.Sen har Sebastian plockat fram sin barndoms modelljärnväg och hängt en hel del på eBay på jakt efter fina byggnader. Vi ska bygga en hel värld!+ provglaserat lite nya färger. Röd, orange och gul - ska bli spännande att öppna ugnen.. Och så har vi faktiskt fixat i verkstan en hel del - nästan klart nu, visar i morgon hur det blev!

2 kommentarer:

  1. Du får mycket gjort som vanligt! Alltid så inspirerande. Hoppas du får ett härligt 2014! Får se om jag kan fresta någon bilkompis att göra en utflykt till Örebrotrakten i sommar så att vi får känna den härliga atmosfären live.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja den här ledigheten har jag allt latat mig en del! Ja välkomna hit i vår!

      Radera

01 09 10