onsdag 15 januari 2014

PEPP



Den här veckan kommer att sluta så bra! Marie och Åsa - mina göttigaste kamrater från Hantverkspedagogutbildningen kommer till min verkstad och leker! Eller workshoppar kanske det heter lite proffsigare. Jag ska få lära mig ALLT om screentryck på lera! (Jag ska absolut fota det hela). I två dagar ska vi härja fritt, och på kvällarna ska vi äta god mat som Sebe lovat laga till oss. Jag har förberett några saker som jag ska provtrycka på, och lite annat som ska doppas i det sedvanliga pastelldoppet. 
Men det är inte stopp där på trevligheter - nä nästa vecka ska jag testbränna min nya blanka rakuugn som precis anlänt! Allt är ju bara för roligt just nu.







Krukorna med tassar ska brännas i raku tänkte jag + en massa annat. Även det som får screentryck kommer jag att bränna i raku sedan. Ujuj jag har längtat i många år efter en egen rakuugn - så äntligen!



5 kommentarer:

 1. Vad härligt! Det låter verkligen underbart :)

  SvaraRadera
 2. Workshopa loss-så kul det låter-och oj så spännande med screentryck!! Det resultatet måste du visa -ha det gott i Rönne :-) Vi måste hinna ses någon dag oxå,förstås-Kramen J

  SvaraRadera
 3. Åh raku i kombination med screentryck är typ det vackraste jag vet! Ha det så himla kul och jag är inte alla avundsjuk (fingrarna i kors) trevlig helg/ Elin

  SvaraRadera
 4. Låter som en superhelg! Ser fram mot bilder! Ha det så kul!

  SvaraRadera
 5. Hej! Nu undrar jag::: den fina skålen med mönstertryck inuti,
  är den drejad eller kavlad?? Om den är drejad hur har du fått till trycken??
  Iréne

  SvaraRadera

01 09 10