fredag 17 augusti 2012

SNART

så. Soul to remember. I morgon lördag utanför verkstan. Vi har slitit, repat och grejjat som totala idioter inför vår lilla minifestival. Varit med på radio och i tidningen. Sålt mååånga biljetter (bara några kvar - sen är det knökat! Skynda boka hos mig om ni inte vill missa det här, och det vill ni inte!) Hjälp vad roligt det ska bli. Nu ber vi bara till alla vädergudar så att det där regnet inte dyker upp.. Annars får vi verkligen tänka festival med gummistövlar och mys under paraply - det blir väl också bra?







VÄLKOMNA!!

5 kommentarer:

  1. Ha det så mysigt i morgon! Vi ses väl nästa lördag!
    Kram Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det blir fler tillfällen också! Ja vi ses på Camillas party - ska bli så kul!

      Radera
  2. Åh det ser hyggeligt ud, rigtig god aften imorgen

    SvaraRadera
  3. Halloj Frida!
    Hoppas konserten blev lyckad. Trots vädret. Här i Örebro var det regnigt. Men ni kanske förhoppningsvis hade bättre i Rönne. Men som sagt, det finns ju paraply ;)
    Nu har jag gjort lite reklam för dig på min blogg med lite bilder från mitt besök förra lördagen. Det var jätteroligt att äntligen få se dig och din butik live!! :) Nästa sommar kommer jag tillbaka!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Hur gick det?! Ska bli så spännande att höra! Vilken fantastiskt kul idé, återigen synd att jag bor så långt bort.

    Har suttit och läst ikapp lite och vilken underbar sommar ni har haft. Gotland ja....alla verkar vara på Gotland, utom jag. Är verkligen nyfiken på Gotland nu och vill hemskt gärna åka dit någon gång. Det verkar vara såå vackert!

    Kram Jennica

    SvaraRadera

01 09 10